2012. február 2., csütörtök

web2-es harc a VMSZ ellen - már 4 klikkel is borsot törhetsz az orruk alá!

Kedves olvasóink, mint ahogy azt már talán Önök is tudják a VMSZ különböző törvénytelen adatgyűjtési módszerekkel megalapozta és létre is hozta a maga délvidéki Kubatovi-listáit, gondolunk itt az elhíresült Jeges-aktákra vagy a bácskai-balatonöszödre, Fremond Árpád parlamenti képviselővel készült hangfelvételre (2:00-tól hallható), és az álltala emlegetett MNT-s választói névjegyzék illetéktelen felhasználására.
Ezeket az ügyeket mai napig nem vizsgálták ki, nem büntették! Bár a törvénykezés módszerein nem tudunk változtatni, de mégis akad egy gerilla-módszer, amellyel megakadályozhatjuk a VMSZ-t abban, hogy híveihez napi szinten híreket juttassanak el és kapcsolati listát építsenek ki. Ehhez nem kell mást tenni, csupán jelenteni a Facebookos profilukat, amely a közösségi portál szabályaival ellentétes módon működik, ha már annyira a rendpártiság tükrét igyekszik megteremteni a vezérpárt, hát most segíthetünk nekik, hogy a közösségi portál irányelveivel ellentétes profiljuk megszűnjön.
Íme egy egyszerű lépésről-lépésre kép, hogy miként tudja bárki (nem kell, hogy a VMSZ ismerőse legyen) 4 kattintással jelenteni a profilt.


-klikk a képre a nagyobb felbontásért-
ITT a link a profilhoz.

Ha megtorpedóznánk és elsüllyesztenénk az egyik netes anyahajójukat, akkor bizony komoly internetes felülettől fosztanánk meg a VMSZ-t, és ez -főleg a kampányidőszak kezdetén- igen kellemetlenül érinthetné őket. Persze ha Pásztorék továbbra is szeretnék terjeszteni politikai és ideológiai eszméiket, azt természetessen megtehetik, mert hát épp erre találta ki a Facebook a rajongói oldalakat, ahol opcionálisan választható is a párt megjelölés. Tessék csak begyűjteni azokat a like-okat, ne csak jelölgessünk kedves meszes káderek.

Ezen kis partizánakciónk tervezetét korábban már szétküldtük néhány levelezőlistára és nem meglepő módon a sötét oldalhoz is eljutott a híre, akik megelőző lépésként angol nyelvű ajvékolós levelet írtak az említett közösségi portál moderátorainak, szélsőségesek gonosz támadására hivatkozva . Ezért mi is mellékelünk egy sablon levelet, amelyet bátran akár módosíthat is bárki és el küldheti az adminisztrátoroknak:


Dear Facebook moderators!

We would like to ask you to delete an offending profile on your social network. Our request is based on the user principles and the Statement of Rights and Responsibilities that Facebook has accepted.
The profile is located on the following link:
http://www.facebook.com/vmsz.vmsz
The political party named VMSZ is using its user profile to recruit people and to share political news, ideologies and ideas, and also, offending content towards other people and parties. Since this party is not an existing, physical person, the existence of this profile is just the opposite of what the Facebook user rights include.
Since your social network gives an opportunity to create fan-sites for political parties with different ideologies, too, we would like to ask you - based on your own existing principles - to delete this party's main- and sub-profiles, which violate the rules and laws that were set by you (Facebook).

Kind regards,
Az Ön neve


Bár a közéletet leghamarabb tavasszal lehet majd megszabadítani a Vajdasági Métely Szövetségtől, de Ön már akár most is segíthet, hogy közösen megmutassuk, még az internet sem lehet terep a VMSZ-es szabálysértésekre és törvénytelenkedésekre.
Valamint kérjük Önöket osszák meg ezen írásunkat ismerőseikkel is.


(VMSZ fail blog)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése