2011. december 30., péntek

VMSZfail blog bemutatkozó

Tisztelt olvasó, talán sokukban felmerül a kérdés, hogy kik vagyunk és mik a céljaink, a válaszunk pedig igen egyszerű. Olyan délvidéki magyar választópolgárok vagyunk, akik belecsömörlöttek és elegük lett a helyi vezérpárt tevékenységébe, amely mára sok esetben inkább diktatórikus rendszerek és családi vállalkozások elemeit mutatja, mintsem a délvidéki magyarság érdekképviseletének szándékát.

Oldalunkon a Vajdasági Magyar Szövetség különböző mutyijait, piszkos és szégyenletes ügyeit szeretnénk bemutatni és megtárgyalni. Nem tagadjuk, hogy tudatosan, a választási kampány kezdetére időzítettük blogunk indulását és ahogy közeledni fogunk a tavaszi urnanyitásig, úgy fogjuk fokozatosan nyilvánosság elé terigetni a VMSZ szennyesét. Közszereplőkként úgy érezzük ennyi nekik is kijár.

Oldalunkon vegyesen fognak megjelenni régebbi írások más oldalakról, aktuális hírek és időnként vicces tartalmak is.
Akik szeretnék megismerni a Vajdasági Magyar Szövetség árnyékos oldalát azok látogassanak vissza máskor is az oldalunkra.

Ha pedig Önök rendelkeznek bármilyen információval ami rég a bögyüket nyomja, de eddig esetleg féltek kimondani, most itt a lehetőségük erre, leveleiket várjuk a címünkre .  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése