2012. január 24., kedd

Knézi Péter ezer arca

Knézi Péter, Óbecse VMSZ-es polgármestere, a Tisza-mente Sólyom Lacija, bár megjelenésében kissé tutyimutyinak tűnhet, valójában igen megosztott és komplex személyiség. Oldalunk most bemutatja a termálvizek óbecsei fakasztójának, az öt tornyú város kaméleonjának egy másik arcát.

Anno 2010 októberében egy " Gay-Straight Alliance" elnevezésű, homoszexualitást népszerűsítő rendezvényre került sor Óbecsén, melyet a polgárok rosszallása ellenére is támogatott a polgármester, valamint a tiltakozó aláírásgyűjtésre fittyet hányva, teljes mellszélességgel kiállt és kardoskodott a rendezvény mellett. Ezen okoknál fogva megeshet, hogy több rosszakarója is azt képzelhetné, a puha léptű polgármesterről, hogy maga is hasonló hajlamok felé kacsingat. Pedig nagyon is tévednek, a következő kép is igazolja, hogy bizony-bizony az óbecsei városvezető nem veti meg az internetes pornográfiát. Csakhogy a Knézi úr nem tudta, hogy a várt pajkos örömök helyett egy közösségi portálokon terjedő vírusra kattintott, ami automatikusan kikerül az érdeklődő üzenőfalára, ha a delikvens megpróbálja megnyitni a zaftos 18+ karikás tartalmat.


Előzőleg már más esetekről is tudunk, amikor Knézi Péter "magához nyúlt", a következő videón például megtudhatjuk a fényes zakóijainak titkát és, hogy a városatya ingujján sem csiganyomok láthatóak.


Na, igen édesanyjától biztos sokat hallotta, hogy "edd meg mind, vagy a hasadra kennem". 

Természetesen Knézi Péter még rengeteg multifunkció birtokában van, ha szükséges akkor az 1942-es razzia emlékére koszorúz, vagy épp az 1944/45-ös partizán vérbosszúra emlékezik meg, olykor pedig az izraeli nagykövettel avat emléktáblát, máskor pedig soviniszta, nemzeti radikális zenekarokkal és eszmékkel való egyetértésének ad hangot az interneten.


Egy város vezetése sok gonddal jár, amelyet csak tiszta fejjel lehet végezni, mégis néha mindenki vágyhat egy kis lazításra, nem igaz?


A köbcentikben gondolkodó vezető azt sem tudja megállni, ha alkalma nyílik egy kis szakértői véleménynyilvánításra:


A VMSZ óbecsei vezérkádere általunk bemutatott sokoldalúságával tökéletesen bizonyította alkalmasságát egy község életének a vezetésére, ha még a zsebkendőt is megtanulná használni, talán elnök is lehetne a kommenthuszárkodó polgármesterből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése